tours
Photo: Vesa Aaltonen

Experience the Unique Leaf House

Guided tours of the Leaf house are arranged for groups. Artist Jan-Erik Andersson presents the building process and the house.
Because it is our home, we cannot take bigger groups than 25 persons, and the price is 300 €.

If you are interested, please contact Marjo Malin to discuss a suitable time for the visit. marjo.malin(at)marjomalin.com.

Elämys Life on a Leaf -talossa

Life on a Leaf -talossa järjestetään ryhmille tunnin kestäviä innostavia ja ajatuksia herättäviä opastettuja kierroksia. Taiteilija Jan-Erik Andersson kertoo taloprosessista ja talo esitellään kokonaisuudessaan. Kierroksen aihetta voi myös kohdentaa, jos ryhmä on kiinnostunut esim. luovuudesta, rakennusprosessista, materiaaleista tai tekniikoista.
Ryhmän enimmäiskoko on 25 henkilöä. Kierroksen hinta on 300 euroa.
Sopivaa aikaa voi tiedustella sähköpostitse: marjo.malin@marjomalin.com tai soittamalla numeroon 040 7021 390. Tervetuloa!

Yritykset ja yhteisöt voivat myös käyttaa talon alakertaa halutessaan poikkeavan ja innostavan ympäristön palavereihinsa. Tiedustelut: marjo.malin@marjomalin.com tai soittamalla numeroon 040 7021 390.

Upplev det unika Life on a Leaf huset

Vi arrangerar möjligheter för grupper att besöka huset. Konstnär Jan-Erik Andersson presenterar huset och byggprocessen. Vi kan även skräddarsy presentationen mot olika specialområden; byggteknik, kreativitet, de inbjudna konstnärerna, arkitekturfilosofi etc.

Var god, kontakta Marjo Malin för att diskutera en möjlig tidpunkt för besöket marjo.malin(at)marjomalin.com eller ring 040 7021 390.

Vi kan även erbjuda firmor en möjlighet att använda husets första våning som en stimulerande mötesmiljö.