Jukka Salonen

Jukka Salonen (left) from Kurkelan metallituote install the Ultramarin Blue part of the chimney.

Kurkelan metallituote Oy

The 11 meters high chimney is made by Kurkelan metallituote. It is changing colours three times. In the first and second floors the pipe is painted Ultramarin Blue, in the Bluebell wintergarden it is polished reflecting steel and in the upper top above the wintergarden it is dark green.

Kurkelan Metallituote Oy on vuonna 1993 perustettu metallialan yritys. Kotipaikkamme on Kaarina. Toimimme omissa hallitiloissa Nummenniityn teollisuusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työllistämme keskimäärin 5 henkilöä.

KM-hormin valmistuksen olemme aloittaneet v. 1996. Tuotantomäärä on kasvanut tasaisesti ja v. 2001 hormia lähti tehtaalta jo 3 kilometriä.
KM-hormin lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset metalliset takkojen/uunien osat, esim. kesäpelti, ala- ja yläliitospelti ja elementtihormien sadehatut.

KM-hormi on yhteensopiva kaikkien niiden varaavien takkojen kanssa, joihin riittää puolenkiven hormi.
KM-hormin sisäputki on haponkestävää kotimaisen valmistajan putkea. Ei rapautumisongelmaa – normaalissa takkakäytössä annamme sisäputkelle 15v. takuun. Hormin pyöreys edistää veto-ominaisuuksia, jolloin lyhyellekin hormille saadaan hyvä veto.
KM-hormi on ominaispainoltaan kevyttä, vain noin 10 kg/m. Tämä mahdollistaa pitkänkin hormin asennuksen uunin päälle, jolloin säästetään uunin korkeus hormin pituudessa eikä hormi myöskään vie tilaa lattiapinta-alasta.
Hormin jaksopituudet ovat 0,4m – 2m. Tämä vähentää tarvittavien vaakasaumojen määrää.
KM-hormin pintapeltinä on pvc-pinnoitettu sinkitty teräspelti. Värivaihtoehtoina sisätiloihin ovat valkoinen, musta, tummanharmaa sekä rst-kiiltohehkutettu ja rst-harjahiottu.
Katon päälle tulevien osien väreinä ovat musta, tummanharmaa, tupapunainen ja tiilenpunainen. Muut värit erikoistilauksesta.
Piipun pystytys on tehty niin helpoksi, että se onnistuu ilman ammattimiehen apuakin. Hormi toimitetaan asiakkaalle hyvin pakattuna ja mukana ovat aina kiinnitystarvikkeet sekä selkeät asennusohjeet.

KURKELAN METALLITUOTE OY
Hallimestarinkatu 9,
20780 Kaarina

puh (02) 2428 210
fax (02) 2428 211
gsm 0400 827 034

jukka.salonen@kmhormi.com

www.kmhormi.com

 

COLLABORATORS